makelaartsjechie.nl

Uw full service makelaar in Tsjechë

Onze missie

Bij ons gaat het niet alleen onroerend goed verkopen, maar ook om de mensen die bij het proces betrokken zijn. Pas dan zal onze missie haalbaar zijn ...

Het is onze streven om met onze cliënten te werken en niet alleen namens hen. Uw onroerend goed in Tsjechië verkopen is wellicht een van de belangrijkste transacties in uw leven. Wij zijn er niet uit op het snel binnenhalen van een provisie. Wij bieden u een full-service en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk, gedegen kennis, optimale informatieverstrekking en maximale marketingpresentaties.

Onroerend goed verkopen moet uiteindelijk een positieve ervaring zijn. De financiële en administratieve aspecten rondom de verkoop van uw object voelen vaak als erg omvangrijk. U doet dat tenslotte niet iedere dag! Wij staan u graag bij met onze expertise! U levert uw wensen aan, wij luisteren, adviseren en corrigeren. Samen met u realiseren wij de meest voordelige transactie voor de verkoop van uw onroerend goed.

Pas dan….hebben we beiden onze missie gehaald.

Missie geslaagd! Wij zijn pas tevreden, als u dat bent!